Hyr lägenhet på Mörners väg i Växjö

Moderna hyreslägenheter vid Mörners väg i Växjö – redo för inflyttning 

Välkommen till hyreslägenheterna vid Mörners väg, det nya och spännande området i Växjö. Vi erbjuder ett brett utbud av moderna hyreslägenheter, som var klara för inflyttning 1 juli 2023. Här möts stadens puls med grönska och gemenskap och det står redan klart att detta kommer att bli ett eftertraktat område i Växjö.

Totalt finns 155 fantastiska hyresrätter som sträcker sig från våning två till sju och med en upphöjd innergård. Här får du uppleva ett bekvämt boende med ett unikt utrymme för rekreation. Dessa nyproducerade lägenheter erbjuder en elegant och modern design som passar för en mängd olika livsstilar. Förutom bostäderna finns det en Ica Supermarket och Apotek Hjärtat på bottenvåningen. Ytterligare handel och service kommer att finnas för att möta alla dina behov.

Det finns fortfarande lägenheter som står redo att hyras ut, så tveka inte att göra en intresseanmälan till bostader@poefastigheter.se.

Gör intresseanmälan här!

Våra nyproducerade lägenheter som du kan hyra

Våra lägenheter är designade med en hög standard och har en bekväm livsstil som prioritet. De är utrustade med moderna vitvaror och funktioner för att göra vardagen enkel och bekväm. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter utom 1:orna har även diskmaskin. Vi har lägenheter med 1-4 rum och kök, så oavsett om du är ensam eller har en familj, så finns det en lägenhet som passar dig. Många av våra lägenheter har tillgång till den upphöjda och skyddade innergården, där du kan koppla av och umgås med grannarna i en lugn och fridfull miljö. Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm i ditt nya hem och därför har vi lagt stor vikt vid säkerhet och trygghet.

Lägenheterna vid Mörners väg är strategiskt placerade ca 1,5 km från Växjö city och har ett brett utbud av bekvämligheter som gör det till en idealisk plats att bo på. Här finns allt från livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, kaféer och annan service. Det finns också många gröna områden och parker att njuta av.

Projekteringen av första etappen startade i början av 2021 och beräknas stå klar 2023. P&E Fastigheter jobbar enligt miljöbyggnad silver, vilket innebär att vi tar ansvar för miljön och vårt samhälle.

Så varför vänta? Gör en intresseanmälan redan idag av våra moderna hyreslägenheter vid Mörners väg. Den perfekta platsen för dig att kalla “ditt hem”.