För hyresgäster

P&E Fastigheter förvaltar och utvecklar fastigheter i nära samarbete med våra uppdragsgivare, för att ge trygghet, hållbarhet och ett värdeskapande på lång sikt för alla parter.

Långsiktighet och affärsmässighet präglar alla våra beslut och det vi gör. Vi har en särskild lyhördhet för våra kunders behov, tankar och idéer, men också för samhällsutvecklingen i stort. Vi är enkla att nå, är nära, personliga och samarbetar rakt och enkelt med våra samarbetspartners och övriga intressenter.

Vi utvecklar, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler, såväl kommersiella som samhällsfastigheter, runt om i landet åt olika uppdragsivare och samarbetspartners.

Bostäder

I Jönköping har vi i dagsläget 140 st lägenheter och 38 st studentlägenheter, alla med centralt läge. Studentlägenheterna hyrs ut via STUDBO.SE. Övriga lägenheter förmedlas av BOSTADSREGISTRET.SE och du söker genom att registrera dig på deras hemsida. Har du frågor, ring Bostadsregistrets kundtjänst på 036-299 97 00 eller skicka ett meddelande till info@bostadsregistret.se.

Är du intresserad av att hyra en bostad på andra orter där vi har uppdrag, vänligen kontakta oss på bostader@poefastigheter.se eller anmäl ditt intresse för våra lediga lägenheter på Boplats Sverige här.

Lokaler

Våra lediga lokaler hittar du här.