Första spadtaget för Brf Geologen, Kalmar

Idag strax innan lunch var det dags för ett första spadtag för Brf Geologen i den nya stadsdelen Linnéstaden i Kalmar. Det blir 44 moderna och smart planerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök, vilka ska vara färdigställda 2023. Anna Norregårdh, P&E Fastigheter, är projektledare och hon inledde med några ord innan spadtaget. Karl-Johan Grem och Johan Nielsen, också från P&E Fastigheter, berättade lite om om Brf Geologen och vad som mer är på gång i Linnéstaden. Därefter fick Johan Persson, kommunstyrelsens ordförande, säga några ord.

Sedan togs ett gemensamt första spadtag av Karl-Johan, Johan Nielsen och Johan Persson samt representanter från entreprenören och samarbetspartnern PEAB och ett par av de framtida bostadsrättsinnehavarna. Efter det bjöds det på en lättare lunch från Mormors i Stora Rör.

Mer information om projekt Linnéstaden finns här.

Mäklarfirman Pontuz Löfgren AB sköter försäljningen och representanter var också på plats vid spadtaget. Mer information om Brf Geologen hittar ni på deras webbsida, Pontuz Löfgren, eller kontakta dem på 0480-42 02 00.